Povratak na seriju F
Sklapajuća vrata za unutrašnjost i spoljašnost

Vrata EFA-SFT® odlična su kombinacija funkcionalnosti i estetike. Zahvaljujući patentiranoj modularnoj konstrukciji, njihovo održavanje i eventuelne popravke nisu ni zahtevne ni skupe. Naročito velika vrata učvršćena su specijalnim oprugama pričvršćenim u pod i tako se dodatno stabilizuju zatvoreni sklopovi u središnjem delu.

Bez održavanja: EFA-SFT® su zaista brza

Čak i više metara široka i visoka vrata EFA-SFT® dostižu brzinu do 2,5 m/s. U unutrašnjosti vrhunska brzina otvaranja i zatvaranja omogućava rad bez premca, a u spoljašnjem delu brzih sklapajućih vrata doprinosi uštedi energije.

Zatvorite ih pritiskom na dugme, i iz daljine

EFA-SFT® i sa daljinskom rampom. Kontrolnoj ploči prilazi se preko razvodne kutije ili preko eksternog prekidača na ključ. Po potrebi se vrata mogu otključati i sa unutrašnje strane; pritiskom na kvaku vrata ćete ručno da otvorite.

Unutrašnje vrednosti su takođe važne

EFA-SFT® izrađena su od aluminijuma i čelika, dakle od kombinacije za najveći standard kvaliteta. Standardni delovi nosivosti EFA-SFT® napravljeni su od pocinkovanog čeličnog lima. Vratna ploča sastoji se od eloksiranog, nerđajućeg aluminijuma i opremljena je pločom od pleksiglasa, koja zgradi nudi dovoljno dnevne svetlosti. Duplo zastakljenje izolovane ploče garantuje odličnu mogućnost toplotne i zvučne izolacije.

Snaga i pouzdanost

Snažan pneumatski pogon čini vrata serije F neporaženim šampionom. Pogon smo razvili do krajnje tačke, te on postiže skoro milion otvaranja. Ako nemate ugrađenu aplikaciju sa zgusnutim vazduhom, onda ćemo na vaš zahtev obezbediti brza sklapajuća vrata sa elektromotorom.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.