Povratak na seriju CR
Specijalna vrata za sterilne prostorije

Specijalna vrata EFAFLEX serije CR savršeno su prilagođena najvišijim standardima za sterilne prostorije. EFA-SRT® CR obezbeđuju čvrste zaptivke na svim stranicama vrata. Brza vrata imaju strukturu glatke površine i ivice koje nisu isturene. Omogućeno je lako čišćenje i u velikoj meri sprečeno zadržavanje čestica prašine. Tipovi vrata serije CR uglavnom su napravljeni od V2A nerđajućeg čelika i poštuju GMP internacionalne standarde i propise za sterilne prostorije. Kao sva EFAFLEX brza vrata, i vrata za sterilne prostorije EFA-SRT® CR zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji pružaju mnogo godina rada bez habanja, i to pri visokofrekventnoj upotrebi. Najjači argument da se odlučite za EFA-SRT® CR svakako je njihova vazdušna nepropusnost, pomoću koje možete uštedeti na troškovima održavanja. Vrata EFA-SRT® CR prave se kao modularna konstrukcija i svojim izgledom idealna su za proizvodnju u kontrolisanim uslovima.

NOVO

Sada sa TÜV sertifikatom za održavanje čistoće od vazdušnih čestica izdatog od strane German TÜV (Technical Inspection Authority), a prema ISO 14644-1.

Brza i dugovečna

Standardna vrata za sterilne prostorije, kao rezultat dizajna i visoke vazdušne zaptivnosti u skladu sa standardom EN ISO 14644, prikladna su za ugradnju u sterilne prostorije klase 8 i za zatvaranje sterilnih prostorija klase 7. Vrata EFA-SRT® CR Premium gotovo su prikladna i za zatvaranje sterilnih prostorija drugih razreda. Vrata EFA-SRT® CR Premium idealna su za zatvaranje prostorija pod pritiskom. Brzo otvaranje i zatvaranje povećava ekonomičnost, jer se sa niskim opterećenjem filtera manje gubi čist vazduh.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.