Povratak na seriju R
Ekonomična unutrašnja vrata

Inženjeri EFAFLEXa su napravili ova vrata u skladu sa potrebama industrije. EFA-SRT® EC optimalno je rešenje za sve unutrašnje prolaze sa najstrožim sanitarnim zahtevima, kao što je npr. u prehrambenoj industriji.

EC označava Easy Clean – lako čišćenje

Cela konstrukcija vrata izrađena je od nerđajućeg čelika. Fleksibilna vratna ploča ispunjava sve HACCP i FDA propise. Zbog dizajna koji štedi prostor EFA-SRT® možemo koristiti u ograničenim uslovima ugradnje. Poklopac okvira se lako otvara za čišćenje. Mlazom pare može se dosegnuti cela unutrašnjost.

Za bolju higijenu

Poklopac okvira izrađen je ukoso, što omogućava da se tečnost sliva i pri tom ne curi na saobraćajni put ili na hranu. Poklopac okvira se može podići jednostavnim pokretom ruke. Donji deo poklopca okvira može se lako očistiti, a može se dosegnuti i cela unutrašnjost navijačke grede.

Potpuno izjednačenje težine

Konstrukcija EFA-SRT® EC zamišljena je do najmanjeg detalja. Sistem za izjednačenje težine sa protivtežom zaštićen je specijalnim plaštom protiv korozije. Električni i elektronski podsklop mikroprocesora i frekventni pretvarači ugrađeni su u razvodnu kutiju od V2A nerđajućeg čelika zaštitnog razreda IP 65.

Sigurnosni uređaji

U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.