Povratak na seriju R
Ekonomična unutrašnja vrata

EFA-SRT® ECO naročito su impresivna zbog izvanredno isplativog i povoljnog odnosa između cene i jedinstvenog sistema vrata za vašu namenu. Specijalne strukturne pripreme retko su potrebne jer je dizajn taj koji štedi prostor (npr. veoma tanki dovratak). To čini EFA-SRT® ECO praktičnijim od bilo kojih drugih vrata.

Slobodno kretanje pri nestanku električne energije

Izjednačenje težine pri otvaranju i zatvaranju vrata vodi se protivtežom, bez potrebe za održavanjem i bez habanja. U slučaju nestanka električne energije omogućeno je brzo i jednostavno otvaranje. Opruge pričvršćene u pod podupiru pogon pri otvaranju vrata i zato se vrata mogu pouzdano otvoriti.

Mogućnost individualnog dizajna

Vrata EFA-SRT ECO je, opciono, moguće poručiti i u sledećim bojama:
RAL 1021 žuta
RAL 2008 naranžasta
RAL 3002 crvena
RAL 5002 plava
RAL 6005 mahovinasto zelena
RAL 7035 svetlo siva
RAL 9016 bela

Kontinuirano korišćenje i opterećenje vetrom

Brza rolo vrata serije R su najprimenjivija upotrebi u industriji sa velikim stepenom saobraćaja. Korišćenje kontra tegova, koji su instalirani u stubu vođice vrata, mogu biti korišćeni u hitnim slučajevima kod nestanka struje, ručno otvoriti. Sigurnosni dugmići na krajevima platna tako čvrsto drže unutrašnje vođenje kod naleta vetra, na nacrte ili padu vazdušnog pritiska.

Sigurnosni uređaji

U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.