Povratak na seriju MLT
Raznovrsnost kao koncept

Ova vrata su dizajnirana za sve primene u intenzivnim logističkim procesima i posebno su pogodna za komercijalnu i industrijsku upotrebu u zatvorenim podrucjima koja nisu izlozena vetru. Sa velikim brojem primene, opreme i kombinovanih opcija, vrata EFA-SRT® MTL obuhvataju sve oblasti iz proizvodnog imena -materijal, transport i logistika.

EFA-SRT® MTL (FTM)

Vrata EFA-SRT® MTL sprečavaju ulazak u opasnu zonu. U ovakvoj primeni, obavezno je opremanje odgovarajućeg MTL modela sa konvekcionalnim sistemima zaštite za liniju zatvaranja vrata i pogona sa zaštitom od otkazivanja reduktora kako bi se sprečila opasnost po ljude. Tipična primena vrata EFA-SRT® MTL jeste na kraju valjkastog transportera, odnosno na mestu transfera od automatske manipulacije materijalom do ručnih paletnih kamuiona kojima upravljaju ljudi.

Sigurna i efikasna kontrola sa različitim pogonskim modulima

Na osnovu situacije ugradnje, prostornih ograničenja i specifikacija vezanih za proces uvek ćete naći odgovarajući pogon. Za duži vek trajanja i dinamičko kretanje vrata koriste se pretvarači frekvencije. Takođe, mogu se obezbediti različiti sistemi za otvaranje u hitnim slučajevima, sistemi bezbednosti i pulsni generator.

Za bilo koju namenu

Za bilo koju namenu, horizontalni kontinuirani završni profil sa priključnom trakom, a koji je u vezi sa svetlosnom barijerom, može da se obezbedi kao krajnji element vratne ploče. Dubina konstrukcije se na taj način neznatno menja. Kada je izabrana opciona svetlosna zavesa za vrata (TLG) uski element okvira ostaje nepromenjen i nema potrebe za terminalnom trakom i svetlosnom barijerom.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.