Povratak na seriju MS
Klasično

Brzo otvarajuća klizna vrata EFA-SRT® MS ispunjavaju sve zahteve u pogledu optimalne integrisanosti u neophodne mere zaštite svojim kompaktnim stilom izrade i štedljivosti po pitanju prostora. Standardni materijal vrata je potpuno providan i serijski se proizvodi sa trakama upozorenja. Dostupne su i druge opcije materijala, otporan na plamen i zračenja i sa zaštitnim prozorima od zavarivanja. Naravno sve varijante materijala za vrata su bez supstanci koje ometaju proces lakiranja.

Sigurnost

Bezbednost kontakt traka u glavnoj ivici zatvaranja u kombinaciji sa dodatnom svetlosnom granicom.

Interakcija

Interakcija između konvertera frekvencije kontrolne jedinice visokih performansi i funkcionalno prilagođenog pogona omogućava visok broj obrtaja koji su neophodni u procesima proizvodnje. Zbog odsustva mehanizma balansa težine bočni okviri su vrlo uzano izvedeni i time je značajno smanjeno održavanje i udeo zavarivanja. Providan materijal nudi slobodan pogled na integrisani sigurnosni prekidač kategorije 4/Pl „e“ po DIN EN ISO 13849-1. Zahvaljujući opcionalnoj podnoj podršci vrata se mogu instalirati kao samostalna (samostojeća). Neravnine na podu se mogu izravnati niveliranjem t.j. podešavanje šrafova.

Pogon

Ubačen pogon sa apsolutnim enkoderom kod EFA-SRT® MS uključuje i zaštitu od greške u pogonu.

Zaključavanje

Sigurnosni prekidač kategorije 4 / Pl „e“ po DIN EN ISO 13849-1. Transparentno pokrivanje koje se skida za podešavanje i zamenu.

Kontrolna jedinica vrata

Kontrolna jedinica koja može da se koristi širom sveta radi na nivou performanse PL „d“ za sigurnosno važan krug kontrolne jedinice i može se proširiti preko priključnog modula MS-AM.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.