Povratak na seriju R
Inovativna i sigurna

Zahvaljujući patentiranom EFA Soft Touch sistemu, svi zahtevi su ispunjeni na jedinstven način. Ova inovativna tehnologija kombinuje zatezanje zavese vrata i detekciju sudara u jednom integrisanom sistemu. Za razliku od drugih konstrukcija, odvojeni priključci EFA Soft Touch sistema imaju veliku funkcionalnost, apsolutnu operativnu sigurnost i dugovečnost. Preporučuju se za prostorije sa visokom učestalošću prolaza.

Otporna na udarce

Sistem vrata je potpuno opremljen novom zaštitom od sudara i obezbeđuje visoku operativnu sigurnost zahvaljujući fleksibilnoj ivici zatvaranja. U slučaju da vratna ploča dotakne prepreke ili osobu, rub zatvaranja se lako savija u bilo kom smeru - i iz tog razloga nije potrebna dodatna sigurnosna traka za kontakt. Ako se prekorači određeni stepen deformacije, dva uskočna spoja na dnu vrata se odvajaju tako da se vratna ploča može izvući iz delova za vođenje.

Sigurnosni uređaji

U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.