Povratak na seriju R
Dugovečna unutrašnja vrata

Vrata EFA-SRT® su višenamenska. Prikladna su kao unutrašnja vrata ili kao dodatna mera za zatvaranje velikih hala. EFAFLEX brza rolo vrata su visokokvalitetno rešenje za sve otvore kroz koja viljuškar mora redovno prolaziti.

Alternativne vratne ploče

Vrata FA-SRT® je moguće poručiti i u nekoj od navednih boja:
RAL 1021 žuta
RAL 2008 crveno-narandžasta
RAL 3002 karmin crvena
RAL 5002 plava
RAL 6005 mahovina zelena
RAL 7035 svetlo siva
RAL 9016 saobraćajno bela

Zaštita od sudara EFA-EAS®

Po zahtevu brza rolo vrata EFA-SRT® mogu biti opremljena EFA-EAS® zaštitom od sudara – zaštitnim sistemom koji uglavnom sprečava skupa oštećenja na vratnoj ploči. U slučaju sudara, donji modul ploče odmah se pomera iz šina sa obe strane. Senzor signalizira događaj kontroloru i odmah zaustavlja kretanje vrata. Vratna ploča i zadnji štit mogu se lako vratiti, korišćenjem ručne poluge.

Specijalne vratne ploče

Kompanija EFAFLEX Vam u seriji EFA-SRT® pored standardne vratne ploče od PVC-a, bez silikona, nudi i tri varijante specijalnih vratnih ploča za upotrebu u raznim branšama. Sve tri vratne ploče napravljene su od horizontalno stabilnog materijala, bez silikona. Specijalna vratna ploča 1 izrađena je od poliestra i pokrivena presvlakom od PVC-a. Prikladna je za efikasnu logistiku u prehrambenoj industriji i odgovara međunarodnim standardima FDA za transport suve hrane. Specijalna vratna ploča 2 izrađena je od poliestarskog materijala koji je impregniran uritanom. Ova varijanta je optimalan izbor kada je za EFA-SRT® neophodna teško zapaljiva vratna ploča. Specijalnu vratnu ploču 3 EFAFLEX je razvio za upotrebe u lakirnicama. Ona je od poliestarskog materijala koji je impregniran uritanom i tako ne sadrži štetne materijale za lakove.

Sigurnosni uređaji

U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.