Povratak na seriju S
Vaš ulaz u premium ligu

Sa EFA-SST® Essential brzim spiralnim vratima, prelazak sa konvenkcionih sistema vrata na vrata EFAFLEX proizvodnje je još lakši. Robusna, ali efikasna i ekonomična ova vrata ispunjavaju visoke standarde kvaliteta EFAFLEX-a i omogučavaju posebno atraktivnu kupovnu cenu zbog svoje opreme.

Pouzdana i brza

Odličan princip izgradnje EFAFLEX spirale omogućava kompaktrnu strukuturu sistema brzih vrata. Ovakva struktura garantuje odlične mehaničke osobine u kombinaciji sa velikom brzinom.

Zvučna/toplotna izolacija

Danas je energija, kao jedan od najvažnijih faktora u pogledu profatibilnosti, važnija nego ikada ranije. Koristeći EFAFLEX brza vrata možete efikasno smanjiti troškove energije. Kao jedan od najboljih proizvođača brzih vrata od sada nudimo kao standard i EFA-SST® sa termički odvojenim EFA-THERM lamelama. Ove lamele znatno povećavaju toplotnu izolaciju i tako smanjuju troškove energije.

Individualni izgled vratne ploče

Osim standardnog premaza u boji aluminijuma, u mogućnosti smo, da po zahtevu, delove vrata obojimo u gotovo svakoj RAL boji. Na taj način, ova vrata mogu biti savršeno arhitektonski savršeno prilagođena svakoj fasadi.

Sigurnosni uređaji

U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.