Povratak na seriju S
Najbrža vrata na svetu za parking sisteme

Najbrža, bezbedna i pouzdana su karakteristike brzih vrata EFAFLEX. Naši konstrukteri mogu se pohvaliti još jednim dostignućem: razvili su brza vrata EFA-SST® PS za izuzetno iskorišćavanje prostora i za korišćenje u parking sistemima i garažama. Novi dizajn prikladan je za manje otvore za montažu.

Jedinstvena konstrukcija

EFAFLEX spirala ostaje nenadmašivo konstrukcijsko rešenje. Korišćenjem više puta patentirane kompaktne spiralne konstrukcije, potrebe prostora za montažu značajno se smanjuju u poređenju sa spiralama ostalih vrata EFAFLEX. Uži dizajn lamela vratne ploče (visine 105 mm) omogućava montažu vrata u male otvore ili kada iznad vrata nema mnogo prostora.

Nova perspektiva

Spoljna vrata se otvore za samo par sekundi, a zatvore u trenutku kada prođe transportno vozilo. EFA-SST® PS na taj način onemogućavaju ulaz nepoželjnim osobama ili vozilima. Brza i bezbedna vrata time doprinose većoj bezbednosti ulaza i izlaza (podzemnih) parking mesta u hotelima, bankama, agencijama i u ostalim javnim objektima.

Za dug životni vek

Filozofija koja nas vodi jeste stvoriti savršenu kombinaciju dugovečnosti i efikasnosti. Obična vrata predviđaju približno 5 otvaranja dnevno, međutim, vrata EFA-SST® PS bez poteškoća garantuju 550 otvaranja dnevno. Kada je u pitanju najviši kvalitet vrata i bezbednost rada vrata, onda je EFAFLEX gotovo svetski vodeći proizvođač brzih vrata i nenadmašiv lider u svojoj tehnologiji.

Sigurnosni uređaji

U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.