Povratak na seriju S
Pogodno za hladne zone

Ovo je prvo pravo rešenje sa jednim vratima za hladnjače koje istovremeno dostiže maksimalnu brzinu otvaranja i zatvaranja i nabolje izolacione vrednosti kod spiralnih vrata. Brzi EFA-SST® TK-100 EFAFLEX-a je rešenje visokog kvaliteta za svaku hladnjaču.

Uprkos mrazu

Kod svih EFAFLEX brzih vrata se primenjuje grejanje za kontaktne površine koje je integrisano u obodne zaptivne profile i u profil kontaktnih lajsni. Ono zagreva kontaktne površine između zaptivača i vratnih ploča, kao i između zaptivača i poda. Za razliku od drugih rešenja, sa EFAFLEX brzim vratima za hladnjače štedite do 50 % troškova za grejanje. Rezultat ove jedinstvene konstrukcije su U-vrednosti do 0.62 W/m2K i radna temperatura između 30 °C i minus 30 °C

Jedna vrata kao rešenje za hladnjače

Inovativna konstrukcija vrata EFA-SST® TK-100 je genijalna. Vrata imaju kružni profilni zaptivač i dinamičke šine vratnih ploča. Šine se mogu pomerati na okviru i kućištu spirale. Vratna ploča se u zatvorenom stanju pomera kroz aktivni mehanizam šina (EFA-AFM®) do okvira vrata i skoro hermetički zatvara vrata u kombinaciji za profilnim zaptivačem. EFA-THERM®-izolacione lamele debljine 100 mm serije EFA-SST® TK-100 garantuju bolju izolaciju nego ikada ranije. Lamele su standardno termički odvojene.

Sigurnosni uređaji

U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.