Povratak na seriju S
Nova generacija

Povećanje cene električne energije je dovelo do toga da EFAFLEX osmisli potpuno nova brza spiralna vrata. Novi tehnički detalji i poboljšanje fizičkih karakteristika vratne ploče doveli su do veće fukncionalnosti.

Usmerene ka budućnosti: lamele EFA-THERM®

Mi smo prvi svetski proizvođač koji nudi seriju termičko izolovane lamele EFA-THERM® za vrata EFA-SST®. U zavisnosti od veličine vrata, one ostvaruju izvanrednu toplotnu izolaciju između 0,7 i 1,4W/m²K. Najnovije vratne ploče izuzetno su snažne, dugotrajne, čvrste i zvučno izolovane. Sa obzirom koliko svetlosti želite u svom prostoru, možemo da dodamo koliko kod vi želite EFA-CLEAR® letvi od prozirnog pleksiglasa u vratnu ploču vaših EFA-SST® vrata. (One su takođe dostupne u varijanti sa duplim zastakljenjem).

Najviša ekonomišnost - zahvaljujuči najvišem kvalitetu

Jedan od najvažnijih faktora za privredu u današnje vreme jeste ekonomičnost pri korišćenju energije. EFAFLEX je učinio nešto da se suprostavi rastućim cenama i nesigurnoj ponudi sirovina: brzina otvaranja i zatvaranja naših vrata omogućava da se samo minimalna energija gubi u okolini ili između dve prostorije. Sa EFAFLEX brzim vratima efikasno smanjujete troškove energije!

Ovalna spirala i dizajn za niske grede

EFAFLEX nudi brza spiralna vrata različitih dizajna. Kružna spirala standardno je rešenje i može se pohvaliti najbržim vremenom otvaranja i zatvaranja. Ako ste ograničeni prostorom, onda možete da birate između dve varijante uštede prostora sa mnogim tipovima vrata serije S: ovalna spirala i niska greda.

Sigurnosni uređaji

U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.