Povratak na seriju S
Najbrža vrata na svetu

Zahvaljujući spiralnoj tehnologiji vrata EFA-STR® se otvaraju neverovatnom brzinom od 4 m/s. Sa vratima EFA-STR® logistički procesi postaju brži i efikasniji. Ovo su najbrža EFAFLEX vrata i kombinacija su spiralno vođenih vrata i fleksibilnih oštrica vrata, pi čemu se garantuje optimalan protok saobraćaja.

Stabilna vratna ploča

Vratnu ploču EFA-STR® čini više segmenata koji se u slučaju štete mogu pojedninačno zameniti. Time se eliminišu skupe popravke, nepotrebni zastoji i ostale neprijatnosti. Vratna ploča je izrađena od poliestarskog platna, prekrivena PVC folijom i profila aluminijuma čime se ojačavaju pojedinačni segmenti. Vrata EFA-STR® pomoću fleksibilne vratne ploče, ojačanih profila i spiralne tehnologije dostižu rekordne brzine.

Alternativna radna ploča

Sjajno žuta, upadljivo crvena, jaka plava ili neutralno siva.
U ponudi su sledeće boje vratne ploče:
◦RAL 1021 žuta
◦RAL 3000 crvena
◦RAL 5002 plava
◦RAL 7035 siva
Na osnovu upita moguće su i druge boje.

Samopopravljanje

Kada su vrata velike brzine, sigurnost predstavlja jedan od najvećih problema. Sa kompletno novim EFA-ACS® sistemom zaštita od sudara je potpuno automatizovana, dok Active Crush sistem čini da se Vratna ploča samopopravlja pri udaru.

Sigurnosni uređaji

U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.