Povratak na seriju S
Transparentna vrata

Zahvaljujući letvama koje su napravljene od akrilnog stakla, krilo ovih vrata je transparentno više od 70%. Ova činjenica ih čini jedinstvenim brzim vratima: robusnim, ali ipak transparentnim.

Prednosti

U svim prilazima kojima se prilazi sa dve strane čist pogled kroz vrata predstavlja dodatne pogodnosti: nesreće se sprečavaju i neometani transportni radovi su zagarantovani. Vratna ploča EFA-STT® se na spirali nalazi na određenoj distanci, a zahvaljujući beskontaktnom namotavanju prozirne lamele pružaju dobar pogled kroz vrata.

Za univerzalnu upotrebu

Vrata EFA-STT® imaju univerzalnu upotrebu. Zbog svojih karakteristika kao što su moderan izgled i transparentan dizajn, velike brzine otvaranja i veličina do 8000mmx7.800mm, mogu se koristiti u različite svrhe.

Sigurnosni uređaji

U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.

Kontaktirajte nas
Za upite nam se možete javiti klikom na link.