IMG-LOGO
RS ENG
Klikni  
Vazdušno-nepropusna brza rolo vrata EFA-SRT® CR PREMIUM
1 / 3
2 / 3
3 / 3

EFA-SRT® CR PREMIUM

🔧Vazdušno nepropusna
🔧Glatka površina
🔧Za materijalne rampe
🔧Otvaranje do 1.0 m/s
🔧Zatvaranje do 0.5 m/s
🔧Do 150.000 otvaranja godišnje
🔧Standardne dimenzije do š=2,500mm x v=3,000mm

  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX

Specijalna vrata za sterilne prostorije
Specijalna vrata EFAFLEX serije CR savršeno su prilagođena najvišijim standardima za sterilne prostorije. EFA-SRT® CR obezbeđuju čvrste zaptivke na svim stranicama vrata. Brza vrata imaju strukturu glatke površine i ivice koje nisu isturene. Omogućeno je lako čišćenje i u velikoj meri sprečeno zadržavanje čestica prašine. Tipovi vrata serije CR uglavnom su napravljeni od V2A nerđajućeg čelika i poštuju GMP internacionalne standarde i propise za sterilne prostorije.
Kao sva EFAFLEX brza vrata, i vrata za sterilne prostorije EFA-SRT® CR zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji pružaju mnogo godina rada bez habanja, i to pri visokofrekventnoj upotrebi. Najjači argument da se odlučite za EFA-SRT® CR svakako je njihova vazdušna nepropusnost, pomoću koje možete uštedeti na troškovima održavanja. Vrata EFA-SRT® CR prave se kao modularna konstrukcija i svojim izgledom idealna su za proizvodnju u kontrolisanim uslovima.


NOVO: Sada sa TÜV sertifikatom za održavanje čistoće od vazdušnih čestica izdatog od strane German TÜV (Technical Inspection Authority), a prema ISO 14644-1.


Brza i dugovečna
Standardna vrata za sterilne prostorije, kao rezultat dizajna i visoke vazdušne zaptivnosti u skladu sa standardom EN ISO 14644, prikladna su za ugradnju u sterilne prostorije klase 8 i za zatvaranje sterilnih prostorija klase 7. Vrata EFA-SRT® CR Premium gotovo su prikladna i za zatvaranje sterilnih prostorija drugih razreda.
Vrata EFA-SRT® CR Premium idealna su za zatvaranje prostorija pod pritiskom. Brzo otvaranje i zatvaranje povećava ekonomičnost, jer se sa niskim opterećenjem filtera manje gubi čist vazduh.


Za ponudu EFA-SRT® CR PREMIUM vrata i više informacija, molimo Vas, kontaktirajte menadžera prodaje na - prodaja@refaflex.rs

Slike i tekst na ovoj stranici su vlasništvo EFAFLEX-a.