IMG-LOGO
RS ENG
Klikni  
Brza rolo vrata EFA-SRT® MS
1 / 3
1 / 3
1 / 3

EFA-SRT® MS

🔧Funkcionalna sigurnost nivoa performanse
🔧Brzina do 1,8 m/s
🔧Materijal izrađen od fleksibilnog PVC-a
🔧Specijalne zavese dostupne na zahtev
🔧Do 250,000 otvraranja godišnje
🔧Maksimalno 7 ciklusa (obrtaja) po minuti
🔧Životni vek 12 godina
🔧Standardne dimenzije do š=5,000mm x v=3,500mm

  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX

Klasično
Brzo otvarajuća klizna vrata EFA-SRT® MS ispunjavaju sve zahteve u pogledu optimalne integrisanosti u neophodne mere zaštite svojim kompaktnim stilom izrade i štedljivosti po pitanju prostora. Standardni materijal vrata je potpuno providan i serijski se proizvodi sa trakama upozorenja. Dostupne su i druge opcije materijala, otporan na plamen i zračenja i sa zaštitnim prozorima od zavarivanja. Naravno sve varijante materijala za vrata su bez supstanci koje ometaju proces lakiranja.


Sigurnost
Bezbednost kontakt traka u glavnoj ivici zatvaranja u kombinaciji sa dodatnom svetlosnom granicom.


Interakcija
Interakcija između konvertera frekvencije kontrolne jedinice visokih performansi i funkcionalno prilagođenog pogona omogućava visok broj obrtaja koji su neophodni u procesima proizvodnje. Zbog odsustva mehanizma balansa težine bočni okviri su vrlo uzano izvedeni i time je značajno smanjeno održavanje i udeo zavarivanja. Providan materijal nudi slobodan pogled na integrisani sigurnosni prekidač kategorije 4/Pl „e“ po DIN EN ISO 13849-1. Zahvaljujući opcionalnoj podnoj podršci vrata se mogu instalirati kao samostalna (samostojeća). Neravnine na podu se mogu izravnati niveliranjem t.j. podešavanje šrafova.


Pogon
Ubačen pogon sa apsolutnim enkoderom kod EFA-SRT® MS uključuje i zaštitu od greške u pogonu.


Zaključavanje
Sigurnosni prekidač kategorije 4 / Pl „e“ po DIN EN ISO 13849-1. Transparentno pokrivanje koje se skida za podešavanje i zamenu.


Kontrolna jedinica vrata
Kontrolna jedinica koja može da se koristi širom sveta radi na nivou performanse PL „d“ za sigurnosno važan krug kontrolne jedinice i može se proširiti preko priključnog modula MS-AM.Za ponudu EFA-SRT® MS vrata i više informacija, molimo Vas, kontaktirajte menadžera prodaje na - prodaja@refaflex.rs

Slike i tekst na ovoj stranici su vlasništvo EFAFLEX-a.