IMG-LOGO
RS ENG
Klikni  
Brza spiralna vrata EFA-SST® MS
1 / 3
1 / 3
1 / 3

EFA-SST® MS

🔧Funkcionalna sigurnost nivoa performanse
🔧Maksimalna brzina do 2,7 m/s
🔧Materijal izrađen od kompaktnih aluminijumskih lamela visoke čvrstoće
🔧Do 250,000 otvaranja godišnje
🔧Maksimalno 7 ciklusa (obrtaja) po minuti
🔧Životni vek 12 godina
🔧Standardne dimenzije do š=3,000mm x v=3,000mm

  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX

Samo najbolje
Genijalni princip izrade EFAFLEX spirale kombinovan sa uzanim aluminijumskim lamelama sa obe strane zida omogućava kompaktan način izrade ovih vrata. Ova homogena konstrukcija obezbeđuje vrlo dobru i sigurnu upotrebu povezanu sa velikom brzinom. Rukovanje vratima bez dodira sprečava da se površine vrata izgrebu a opcionalne providne lamele ostaju providne i kod intenzivnog korišćenja. Samo EFAFLEX poseduje originalnu spiralnu tehniku i fleksibilni lanac šarki u upotrebi kod zaštitnih vrata na mašinski pogon.


Više posebnih prednosti
Brzo otvarajuća spiralna vrata EFA-SST® MS koriste se kao samostalno delujući zaštitni uređaj za razdvajanje i ispunjava sve zahteve koje imaju sigurna i moderna zaštitna vrata na mašinski pogon. Samostojeća osnovna konstrukcija zajedno sa dodatnim podnim podrškama dozvoljava da vrata samostalno stoje. Da bi se obezbedila zaštita u situacijama kada je visina mala, dodatni poklopci su dostupni za spiralnu jedinicu. EFA-SST® MS takođe nudi i providni poklopac koji dozvoljava slobodan pogled u integrisani sigurnosni prekidač kategorije 4/Pl „e“ po DIN EN ISO 13849-1. Brzo otvarajuća spiralna vrata EFA-SST® MS specijalno za industrijsku primenu kao sigurnosna zaštitna vrata na mašinski pogon.


Podna podrška
Opcionalne potpore kako bi vrata mogla da stoje samostalno. Niveliranje u slučaju podnih neravnina moguće je podešavanjem šrafova.


Kontrolna jedinica vrata
Kontrolna jedinica koja može da se koristi širom sveta radi na nivou performanse PL „d“ za sigurnosno važan krug kontrolne jedinice i može se proširiti preko priključnog modula MS-AM.


Sigurnost
Bezbednost kontakt traka u glavnoj ivici zatvaranja u kombinaciji sa dodatnom svetlosnom granicom.Za ponudu EFA-SST® MS vrata i više informacija, molimo Vas, kontaktirajte menadžera prodaje na - prodaja@refaflex.rs

Slike i tekst na ovoj stranici su vlasništvo EFAFLEX-a.