IMG-LOGO
RS ENG
Klikni  
Brza rolo vrata EFA-SRT® SOFT TOUCH
1 / 3
2 / 3
3 / 3

EFA-SRT® SOFT TOUCH

🔧Frekventni konvektori
🔧Kontrola na okviru vrata
🔧Sa zaštitom od sudara
🔧Otvaranje do 2,0 m/s
🔧Zatvaranje do 0,75 m/s
🔧Do 150,000 otvaranja godišnje
🔧Standarnde dimenzije do š=4,500mm x v=5,000mm

  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX

Inovativna i sigurna
Zahvaljujući patentiranom EFA Soft Touch sistemu, svi zahtevi su ispunjeni na jedinstven način. Ova inovativna tehnologija kombinuje zatezanje zavese vrata i detekciju sudara u jednom integrisanom sistemu. Za razliku od drugih konstrukcija, odvojeni priključci EFA Soft Touch sistema imaju veliku funkcionalnost, apsolutnu operativnu sigurnost i dugovečnost. Preporučuju se za prostorije sa visokom učestalošću prolaza.


Otporna na udarce
Sistem vrata je potpuno opremljen novom zaštitom od sudara i obezbeđuje visoku operativnu sigurnost zahvaljujući fleksibilnoj ivici zatvaranja. U slučaju da vratna ploča dotakne prepreke ili osobu, rub zatvaranja se lako savija u bilo kom smeru - i iz tog razloga nije potrebna dodatna sigurnosna traka za kontakt. Ako se prekorači određeni stepen deformacije, dva uskočna spoja na dnu vrata se odvajaju tako da se vratna ploča može izvući iz delova za vođenje.


Sigurnosni uređaji
U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.


Za ponudu EFA-SRT® SOFT TOUCH vrata i više informacija, molimo Vas, kontaktirajte menadžera prodaje na - prodaja@refaflex.rs

Slike i tekst na ovoj stranici su vlasništvo EFAFLEX-a.