IMG-LOGO
RS ENG
Klikni  
Brza spiralna vrata EFA-SST® ISO-60
1 / 3
2 / 3
3 / 3

EFA-SST® ISO-60

🔧Maksimalna toplotna izolacija sa EFA-THERM® lamelama
🔧K-vrednost do 0.8 W/m2 K
🔧Vratna ploča debljine 60 mm
🔧Otvaranje do 2.5 m/s
🔧Zatvaranje do 1.0 m/s
🔧Do 250.0000 otvaranja godišnje
🔧Standardne dimenzije do š=6,000mm x v=6,000mm

  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX

Za termoregulisane zone
Opšte je poznato da vrata u hladnim prostorijama moraju biti u stanju da izdrže velika opterećenja. Vrhunski kvalitet savršena izrada su preduslov da sve komponente izdrže hladnoću i vlagu. EFA-SST® ISO-60 su odgovarajuća vrata kada je potrebna sofisticirana izolacija za visoko frekventne otvore.


Savršena toplotna izolacija
Bolja toplotna izolacija od svih dosada je garantovana EFA-THERM® izolacionim lamelama debljine 60 mm. Posebno razvijeni detalji obezbeđuju vertikalno i horizontalno zaptivanje EFA-SST® ISO-60.


Konstantna temperatura
Vrata EFA-SST® ISO-60 idealna su za prostore sa konstantno niskim temperaturama. Najčešći kritični prelazi su između dve prostorije, jer se razmenjuju toplotne zone. Da bi obezbedili dugotrajni kvalitet servirane hrane, potrebno je konstantno i precizno hlađenje.


Savršeno zatvorena
Savršenu toplotnu izolaciju garantuje termički izolovana EFA-THERM® lamela, debljine od 60 milimetara. Serija lamele termički je odvojena. Patentirani detalji vertikalno i horizontalno ostvaruju izvanrednu toplotnu izolaciju za EFA-SST® ISO-60. Vertikalnu izolaciju pri ramovima preuzimaju termički odvojeni profili od aluminijuma sa dodatnim zaptivkama, bez habanja. Horizontalni prostor između priključka i vratne ploče zatvara aktivno prekladna zaptivka od aluminijuma. U prostorima sa velikim razlikama u temperaturi i/ili visokom vlagom možemo na oba zaptivna sistema da dodamo grejne trake.


Sigurnosni uređaji
U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.


Za ponudu EFA-SST® ISO-60 vrata i više informacija, molimo Vas, kontaktirajte menadžera prodaje na - prodaja@refaflex.rs
Slike i tekst na ovoj stranici su vlasništvo EFAFLEX-a.