IMG-LOGO
RS ENG
Klikni  
Brza spiralna vrata EFA-SST® TK-100
1 / 3
1 / 3
1 / 3

EFA-SST® TK-100

🔧Optimal deep-freeze single door solution
🔧EFAFLEX tehnologija
🔧Frames and laths thermally separated
🔧Otvaranje do 2,0 m/s
🔧Zatvaranje do 0.5 m/s
🔧Najveća U vrednost 0,62 W/m2K
🔧Do 200,000 ootvaranja godišnje
🔧Standardne dimenzije do š=4,000mm x v=6,000mm, max. 18 m²

  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX

Pogodno za hladne zone
Ovo je prvo pravo rešenje sa jednim vratima za hladnjače koje istovremeno dostiže maksimalnu brzinu otvaranja i zatvaranja i nabolje izolacione vrednosti kod spiralnih vrata. Brzi EFA-SST® TK-100 EFAFLEX-a je rešenje visokog kvaliteta za svaku hladnjaču.


Uprkos mrazu
Kod svih EFAFLEX brzih vrata se primenjuje grejanje za kontaktne površine koje je integrisano u obodne zaptivne profile i u profil kontaktnih lajsni. Ono zagreva kontaktne površine između zaptivača i vratnih ploča, kao i između zaptivača i poda. Za razliku od drugih rešenja, sa EFAFLEX brzim vratima za hladnjače štedite do 50 % troškova za grejanje. Rezultat ove jedinstvene konstrukcije su U-vrednosti do 0.62 W/m2K i radna temperatura između 30 °C i minus 30 °C.


Jedna vrata kao rešenje za hladnjače
Inovativna konstrukcija vrata EFA-SST® TK-100 je genijalna. Vrata imaju kružni profilni zaptivač i dinamičke šine vratnih ploča. Šine se mogu pomerati na okviru i kućištu spirale. Vratna ploča se u zatvorenom stanju pomera kroz aktivni mehanizam šina (EFA-AFM®) do okvira vrata i skoro hermetički zatvara vrata u kombinaciji za profilnim zaptivačem. EFA-THERM®-izolacione lamele debljine 100 mm serije EFA-SST® TK-100 garantuju bolju izolaciju nego ikada ranije. Lamele su standardno termički odvojene.Sigurnosni uređaji
U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.


Za ponudu EFA-SST® TK-100 vrata i više informacija, molimo Vas, kontaktirajte menadžera prodaje na - prodaja@refaflex.rs
Slike i tekst na ovoj stranici su vlasništvo EFAFLEX-a.