IMG-LOGO
RS ENG
Klikni  
Brza spiralna vrata EFA-SST® ESSENTIAL
1 / 3
1 / 3
1 / 3

EFA-SST® ESSENTIAL

🔧Odlična akustična i termalna izolacija
🔧Klasa otpornosti vetra 2 - 4
🔧Do 100,000 otvaranja godišnje
🔧Pogodno za spoljašnju i unutrašnju upotrebu
🔧Brzina otvaranja do 0.5 m/s
🔧Standardne dimenzije do š=4,500mm x v=5,000mm

  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX
  • Copyright EFAFLEX

Vaš ulaz u premijum ligu
Sa EFA-SST® Essential brzim spiralnim vratima, prelazak sa konvenkcionih sistema vrata na vrata EFAFLEX proizvodnje je još lakši. Robusna, ali efikasna i ekonomična ova vrata ispunjavaju visoke standarde kvaliteta EFAFLEX-a i omogučavaju posebno atraktivnu kupovnu cenu zbog svoje opreme.EFAFLEX is even easier. Efficient and economical, this robust spiral door fulfils the consistently high quality standards of EFAFLEX and allows a particularly attractive purchase price due to its basic equipment.


Pouzdana i brza
Odličan princip izgradnje EFAFLEX spirale omogućava kompaktrnu strukuturu sistema brzih vrata. Ovakva struktura garantuje odlične mehaničke osobine u kombinaciji sa velikom brzinom.


Zvučna/toplotna izolacija
Danas je energija, kao jedan od najvažnijih faktora u pogledu profatibilnosti, važnija nego ikada ranije. Koristeći EFAFLEX brza vrata možete efikasno smanjiti troškove energije.
Kao jedan od najboljih proizvođača brzih vrata od sada nudimo kao standard i EFA-SST® sa termički odvojenim EFA-THERM lamelama. Ove lamele znatno povećavaju toplotnu izolaciju i tako smanjuju troškove energije.


Individualni izgled vratne ploče
Osim standardnog premaza u boji aluminijuma, u mogućnosti smo, da po zahtevu, delove vrata obojimo u gotovo svakoj RAL boji. Na taj način, ova vrata mogu biti savršeno arhitektonski savršeno prilagođena svakoj fasadi.


Sigurnosni uređaji
U EFAFLEXU najviše zahteve ne zadovoljavaju samo vrata, već jedinstvene prednosti nude i pripadajući bezbednosni sistemi. Najnoviji patent EFA-SCAN® je prvi laserski skener za aplikaciju na vratima na svetu. To omogućava da sa jednim rešenjem obuhvatimo i sistem aktiviranja i sistem bezbednosti.


Za ponudu EFA-SST® ESSENTIAL vrata i više informacija, molimo Vas, kontaktirajte menadžera prodaje na - prodaja@refaflex.rs
Slike i tekst na ovoj stranici su vlasništvo EFAFLEX-a.